close button

mari kiter bercerite.....

Posted: December 15, 2010 by b0an in Labels:
2

salam...

hari nie aku sesaje nak berkongsi beberape cerite yang agak lawak gan korang.....cter nie ak bkan aku karang sendiri,tpi aku ambik kat website(nak aku karang sendiri jangan harap ar)..tpi korng jangan pikir len lak karang....sbb die berunsur lucah kot?(haha..xde lucah pon...)....ok ar...korang bace ar sndiri cter2 yang agak lawak tue kat bwah nie....hehe..

Cerita 1
Aminah merenung batang yang menegak itu, dia terus mengusap-usap batang tersebut, kelihatan air putih mengalir keluar.

Aminah pun menjerit "... Nek lemang ni nak buat macam mana, dah masak rasanya.."..

Cerita 2
Jalal meramas-ramas kemuncak kedua-dua bukit kecil itu, hatinya puas dan semangatnya semakin berkobar-kobar, jari-jemarinya terus menguli tanpa henti.

Jalal tidak sabar hendak menyiapkan model untuk projek sainsnya itu yang bertajuk "bentuk muka bumi di kawasan berbukit bukau."


Cerita 3
Zamrul menghisap-hisap puting itu dengan berhat-hati dan perlahan, dia tidak mahu tergesa-gesa, sesekali lidah nya menyentuh lembut hujung puting itu dan menyedut keluar sedikit susu …

"cehhh masih panas, dah dekat satu jam aku rendam dalam air suam pun masih panas" Anak Zack yang masih bayi terus menangis meminta susu. Zamrul semakin tension.


Cerita 4
Idham menjerit sambil menhenjut-henjut badannya dengan rakus dan kasar "Come on baby, lets make it…"..katanya berulang-ulang kali tanpa henti...

Kemuncaknya semakin tiba dan Idham kelihatan semakin rakus memacu kudanya untuk menamatkan perlumbaan itu, dia bertekad untuk memenangi tempat pertama dalam perlumbaan itu.


Cerita 5
Bahagian belakang kereta itu bergegar dan berhenjut-henjut. Alman yang dari tadi mengintip dari celah-celah pokok dapat melihat dua susuk tubuh manusia sedang melakukan sesuatu didalam kegelapan itu. Alman terus mendiamkan diri, dia takut kehadirannya akan disedari.

Tetapi setelah lama mengintip Alman pun lantas bangun dan segera menawarkan khidmatnya untuk membantu mereka menukarkan tayar kereta mereka yang pancit itu.


p/s: Kesimpulan Jika korang langsung tidak terfikirkan aper-aper mengenai seks semasa membaca 5 cerita diatas, ini bermaksud korang bukanya seorang yang normal. Sebaliknya jika korang terfikirkan sesuatu yang berkaitan dengan seks….jangan ler korang risau, sebab korang adalah seorang yang normal ..hahaha

camne terkene x? haha

2 comments:

  1. Miza says:

    hahha..ak dah bce..mne ko kutip cter nie weh...

  1. boan says:

    haha..sumber xley bgtau...
    bahaye...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...