close button

Angry Birds (Download)

Posted: June 12, 2011 by b0an in Labels: ,
8




Assalamualaikum….

Angry bird..msti korng smua tau kan..mne xtau nye..tetibe jew game nie jadi popular..lgi2 kat sesape yang ade iphone tue..mesti install game nie punye la..tpi kepada sesape yag xmampu nk men kat enset korang..korang bleh bermain kat PC korang dengan melayari laman web di SINI….bagi sesape lak yang line die slalu jew slow tue…bleh la korang mendonload game nie kat link yang aku sediakan dibawah tue….dengan menginstallkan game nie…korang xpayah agi nak connet2 internet kalo nak maen game nie…so enjoy la bermain game nie bersame keluarge korang…hehehe…

nie screenshot die..





nak donlod..tekan



Ps: game nie bukan diupload oleh aku…cme aku sharekan kat korang smue…so ak kreditkan kat org mengupload kan game nie k..hehe


8 comments:

  1. scha laa peminat setia gme nie.. sebelum tdoq wajib maen .. tp maen kt fone tak best.. hehe :) thnx2.. lps nie sumpah x tdo sbb gme nie..

  1. b0an says:

    @ | princess of Schasya blog | : panjangnye name...anyway..sme2...xbesh ke men kat fon?kan besh..hehe

  1. Aida Omar says:

    suke men game nie..ketagih di buatnye..
    aida install di google chrome

  1. b0an says:

    @ Aida Omar : besh tue mmng besh..jangan sampai yg len lpe lak yek..hehe

  1. zureen says:

    minat game ni jugakkk!

  1. b0an says:

    @ zureen : sme la kite..lalala

  1. saya suka main game ni...=)

  1. b0an says:

    @Nur Liyana : sme la kite...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...