close button

SEGMEN: Jom Blogwalking + Follow

Posted: February 22, 2012 by b0an in Labels: ,
8




Assalamualaikum…..

Disebabkan aku xde idea nak letak entry Wordless Wednesday hari ini…so dgn itu aku menjoin segmen ini.. bukan ape…segmen ini membolehkan kita menambahkan kenalan.. boleh menaikkan trafik..jenjalan sana sini…dan paling penting…menambahkan lagi duit yang aku kumpul kat Nuffnang…hahaha…so ape lagi….jom join segmen ini…..dengan itu aku mengtag beberapa rakan blogger yang bertuah..hahaha

1. http://muargulz.blogspot.com/

2. http://cik-misi.blogspot.com/

3. http://rapunzel-life.blogspot.com/

Tarikh tutup penyertaan ialah pada pada 5 Mac 2012

P/S : kepada yang lain yang berminat…leh la jenguk tuan pnye segmen ni di SINI


8 comments:

  1. Sandra says:

    Hi :) Tnx sbb sudi join:)

    Mari blogwalking + follow di:
    http://sunnyxandra.blogspot.com/p/senarai-peserta-segmenjom.html

  1. datang dr segmen yg same , :)
    follow sini jugak ,
    jomlah singgah blog !

    http://cikdayaconan.blogspot.com/

  1. Fahz says:

    salam perkenalan..happy blogging dear :)

  1. NysaSarah says:

    nysasarah was here. bw and follow. salam perkenalan dr saya. saya dr senarai 4 segmen cik sandra. Kalau sudi meh singgah blog saya and follow. juga tinggal kan komen di entry kegemaran anda ye? :D

    http://nysasarahstorymorry.blogspot.com/

  1. singgah dan follow kmu =)

  1. singgah dan folo sini dari segmen yang sama, salam ukhwah (^___^)
    ...................................
    http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html
    ...................................

  1. Datang BW kat sini. Salam kenal ;)

    --> Blog Rilek-Rilek <--

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...