close button

Ucapan Di Malam Hari

Posted: June 15, 2011 by b0an in Labels:
6

Assalamualaikum….

Jam kat laptop aku sudah menunjukkan jam 12 tgh malam…maka gan tue juga blog ini sudah berusia 200 hari..haha..cam 200 taun la plak…dikesempatan ini..aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kpde pengikut2 yang sanggup mempollow blog nie…(cam dapat grammy awards plak..haha)….selain itu..aku ingin tujukan lagu nie (ade lagu kew??) kpada sahabat2 blogger ak iaitu AMAR…blog mmber ak yang merangkap blog pertame aku pollow (walaupon skrg die dah kurang berblog sbb dah men wordpress lak) …..kepada IKA..dengan ucapan g la tgk cter nora elena tue sorang2..haha….kpda CHA..dengan ucapan..boan minat tong sampah dari gambo diskaun tue…hehehe….dan kepada AIFA gan ucapan….kte satu kolej laaa…haahahaha….. dan xlpe pde follower2 len….(ak dah xlarat nak taip)…..so sampai disini sahaja ucapan aku pada tgh malam yang berbahagia ini…wasalam…..

6 comments:

  1. ika says:

    200 hari? mak aiii~ de anniversary lak...:D hehe~ iye2...nk tgk "ika" elena la nie...:P thnxs tagged!

  1. ChaCha says:

    hehe..smpi ati boan!!! xpe2...hehe..slmt anivesari..heehhe

  1. yeay!terimas kwn sekolej mengetag saye ni...HAHAH!

  1. b0an says:

    @ika : besa la..kite kne wat len dri yg len..hehe...ade ke cter tue...lgi boan anti tue...haha

  1. b0an says:

    @Chacha : haha..oke ape tong tue,,,lalaa

  1. b0an says:

    @Aifa :yes..kte rkan skolej..senegeri gak tue...idop KSKB..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...