close button

Menarik Tentang Pornografi

Posted: June 15, 2011 by b0an in Labels: ,
7


Assalamuaikum…..

Musti korang smua tau ape Pornografi..tipu ar sape xtau..hehe..tpi arinie aku nak share tentang perkara2 perkara yang menarik tentang pornografi….Ok fakta ni sekadar pengetahuan am jer…tak bermaksud nak meluncass ke apa….jom layanzzz….

1. Pengguna internet mengakses laman web
pornografi ialah waktu kerja antara pukul 9.00 pagi hingga 5.00 petang. Mentang-mentang la internet kat opis laju kan…memang syok la layan…

2. 12% dari laman web terdapat di dalam dunia internet berunsurkan
pornografi.

3. 25% bahan dicari menggunakan laman web pencariaan ( search engine ) berunsurkan
pornografi

4. Di setiap saat, pengguna internet seluruh dunia hampir membelanjakan sebanyak $89.00 untuk mengakses
pornografi…perghhh……banyak giler…..

5. Pengakses
pornografi di dunia 72% lelaki dan 28% wanita….biasalahkan nama lagi lelaki….benda macam ni memang makanan golongan lelaki….

6. Perkataan “sex” adalah perkataan paling banyak dicari di laman-laman web pencariaan (search engine)

7. Boleh dianggarkan 266 laman web
pornografi baru muncul setiap hari….wow!! banyak giler….

8. Kebanyakkan laman web
pornografi di internet dicipta oleh 3% orang united kingdom, 4% warga jerman dan 89% ialah warga amerika syarikat….agak-agak warga malaysia berapa % ek???

P/S: Macam-macam kan tapi ni la realiti nya......



7 comments:

  1. She's Gee says:

    giler dasat...

    website pornografi mmg myumbang salah satu aset harta kpd pembuat dye same la cam rokok n dadah..

    Gee baru tulis"Followers, Wajib Bace!"

  1. b0an says:

    @she's Gee : oooyeke?hehe

  1. She's Gee says:

    harus ler... muehehe... =)

  1. Buruk tul perangai sape yg layan porn kat opis tu.. Bila gaji x naik atau bonus x dapat marah. Buat benda haram kat opis tak hingat...

  1. huish porno2 .. tak baik .. haha

  1. b0an says:

    @alif : nak watcamne...tue jew laman web yang xkene block kan...haha

  1. shida'R says:

    perghh mst maria ozawa juga..hampehh jer dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...