close button

Aktiviti Hujung Minggu

Posted: July 30, 2011 by b0an in Labels:
2











Assalamualaikum…

Sori ar sbb dah lme xupdate blog nie. Sampaikan aku tengk dah xde pengunjung dah datng kat blog nie kan. Bukan pe,sebab dalam 2-3 minggu nie line tenet tempat aku asik prob jew..sampai nak men fb pon xleh..adoiyai~~

Okes,arinie aku nak share sket gambo2 aktiviti yg aku gan member aku wat minggu nie (nak taip2 aku malas)…iaitu aktvti mkan durian gan mandi air terjun kat kk aka kuala krai….dikesempatan nie gak..aku nak ucapkan kpde abg Lan (pilot bagi tempat aku prktikal) sbb ajak kterorg mkan durian (walaupon aku xmkan durian)..so tgk la puas2 pic tue yek…hehe


time kutip durian kat dusun



air terjun lata berangin

aksi-aksi yg sempat diambik





P/S :kualiti pic agak teruk disitu...sbb kteorng xde DSLR...haha

2 comments:

  1. shida'R says:

    giler best huhu..tingat td famly g picnic tp kak xpi huhu kne keje ;(

  1. b0an says:

    uit..yeke?ruginyee...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...