close button

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD

Posted: February 23, 2012 by b0an in Labels:
15






Assalamualaikum….

Arini..aku join lagi segmen2 nie….tpi yang lain die…tjuk die la kan…hahaa…aku tengok tajuk die je terus terase nak join…xyah BW dapat tambah follower..haha…kalo ramai follower kang baru la bersemangat sikit kite buat entry2 pada masa mendatang kan….so ape lagi..korang pon join lew…kalo nak join..korang boleh lew klik di SINI..

Ok…tuan punya segmen plak tnye pendapat aku mengenai sistem grouping nie….kalo korang nak tau cam mane sistem grouping tu…korang boleh la check kat blog tuan punya segmen ni…..ok2..bagi pendapat aku…kalo nak wat sistem ni…kne wat sikit2 la dalam group tu..mcam 50 blog bagi satu group…senang skit nak tekan kang…..ok itu jele pendapat aku mengenai sistem ini…….



Rakan yang ditag

http://ceriteratomei.blogspot.com/

http://aifaafiqah.blogspot.com/

http://umiwalidkusayang.blogspot.com/



Sekian terima kasih….




15 comments:

  1. hye ^-^ jalan-2 dan follow blog nie . cantik ! :) dari segmen yg sama .

    http://luvmomoiro.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

  1. hye ^-^ jalan-2 dan follow blog nie . cantik ! :) dari segmen yg sama .

    http://luvmomoiro.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

  1. hai boan (^^)

    mashi dtg dari segmen yang sama..jom dtg ke blog mashi follow .. mashi dh jadi follower blog ni..

    http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

  1. salam perkenalan di alam cyber...

    Dari segment yang sama juga....

    I follow...U follow...!!!
    from: adando.blogspot.com

  1. mira follow awak...dr segmen yg sama..keep in touch ya..^^
    http://gadismira.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

  1. CKJ datang ni.. dr segmen yang sama... i follow... :)

    http://kayjueblog.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

  1. Hi . Awesome blog ~! Done follow u ~ I will always support ur blog . Entry yang menarik ! Chills :*

    http://secret-domokun.blogspot.com/

  1. hye
    datang dari segmen yang same
    done follow you

    http://epilogkisahhidupku.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

  1. follow u;)
    http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html?showComment=1330220150732#c1727954304114106632

  1. Cik Saila says:

    hai slm perkenalan :)
    sy dr segmen yg sama, dh follow awk :) sudi2 la singgah blog sy..tenkiu :D

  1. hai...follow sini melalui segmen yang sama:)

  1. salam perkenalan & hye !

    sye dtg dari segmen yang sama [group 2] num 11..jom dtg ke blog iera balqis follow .. iera balqis dh jadi follower blog ni..

    http://kisahhatiherbalife.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

  1. segmen sama dah follow sekali :D

  1. QasehSuci says:

    salam ukhwah...salam kenal...keep in touch...k...

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

  1. Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Uda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...