close button

Aku Mendapat Junior Yang Cun?

Posted: July 11, 2011 by b0an in Labels: ,
8

Assalamualaikum….


Waa..xsangka aku ade gak awek cun yang join masuk kos aku nie…bkan pe..kos aku nie keje nye agak kasar2 sket.....tue yang aku xsangke....kalo die ambik Nursing...dah xkesah aku......korang nk tgk x mke die….korang klik ar kat SINI….yg sebnarnya aku pon xtau yang die tue junior yang bru msuk….stelah ak bkak fb bru2 nie bru tau ade junior2 yang cun masuk sem nie(nyesal aku msuk awal2 dlu)hahaha…anyway aku xdpt bayangkan die time orentasi…sbbnye slalunye orentasi bagi kos kiterorng nie mcam ala2 tentera sket…tpi tue dlu la..skrg aku dngor dah mcam sukaneka budak skolah rendah jew..huhu..xbesh tol…..ape2 pon aku ucapkan kpade junior2..hope korang leh jadi sorang PPKP yang tau wat keje la yek pada masa akan datang….dan selmat memsauki dunia PKP…nak tau ape PKP..cri kat entry2 lama aku…malas aku nak tag kan…hhehee

P/s : dah tgk dah blog die? camne?cun x junior aku…hahahaha

8 comments:

  1. zureen says:

    weyhhhhh2!!! tunang orang tuhhh.. hahahah

  1. b0an says:

    @zuren :meme lew...spe cakp nak usha die..haha

  1. She's Gee says:

    ha'ah.. cun giler... tapi dah berpunye.. ops2.. ^^

  1. woo suspen alia baca , HAHA !

    cntik3 :)

  1. b0an says:

    Gee : tau xpe..hehehe

  1. b0an says:

    alia : saspen sngt kew?heeee

  1. shida'R says:

    hehe..boan boan xde org lain ke..hihi :P

  1. b0an says:

    shida: ape nie?boan nk gtau boan ade junior yg cun jew..glamer lak tue...bangge lew...adoiyai..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...