close button

Sudah Jatuh Tangga Ditimpa Lak Piano

Posted: July 01, 2011 by b0an in Labels:
14

Assalamualaikum……


Seperti tajuk kat atas tue..dah lew jatuh tangga…tetibe lak datng plak piano menghempap….nseb bek bkan lori…..hehe…..tue lew keadaan aku skrang nie….opss sebelum tue..ingin dibagitau ini ialah auto publish….dimana ketika nie..maybe aku tgh sedap tido dalam bas untuk memulakan perjalanan ke Kelantan…..hehe…..so bebalik kepada tajuk diatas tue…nak tau nape aku jadi cam2…..1st skali aku mengalami selsema yag agak kronik….sampai asik2 jew bersin…tensen tol….pas2 lak diikuti gan demam plak….adoiyai..nasib bek demam skit jew………pas2 lak…..diburukan agi….henset aku lak demam aka rosak…..ceh tuan die demam..enset pon ikot same la…..dah lew tue…agi teruk plak rosak nye…..wat rugi jew aku beli mahal2…..nak tau model pe? Tengok la kat SINI kalo rajin...so skrng terpakse lak menggunakan henset lama yang tahan agi power nie……nak dibagitau agi..maybe aku xdpt blogwalking dalam 2-3 ari nie sebab hal2 tertentu…..so sori la kalo singgah tpi xbalas…..hahaha…kepada yang mengunjungi blog nie…time kaceh aku ucapan…..dan akhir kata…korang layanlah radio era tue dan rajin2 kan lew tekan nuffnang aku tue yek…..


sekian wassalam….

14 comments:

  1. berat x piano tu? hehe..

  1. ow. piano kat mana? maen piano eh?

  1. b0an says:

    @zureen: na test rase kew?hehe

  1. b0an says:

    @afiqah : xlah..men violin lew

  1. b0an says:

    @afiqah : pe tue..hehe

  1. zureen says:

    hahahhahahahhah!! ngade laa boan ni~

  1. zureen says:

    huwaaaaaaaaaaa... ada 2 zureen lak dlam komen ni.. haha

  1. b0an says:

    @zureen : a ah lew..bru pasan...patot rase len mcam jew..haha

  1. b0an says:

    @zureen : reply komen yg seblumnye...bio lewww...haha

  1. ika says:

    haaaa~ nset boan rosak! xleh ika nk kasi no ika...:P haha~

  1. shida'R says:

    moga cepat sembuh..mam ubat yer boan :)

  1. b0an says:

    @ika : xpe kasi jew..krg boan tepon pkai public phone..heee

  1. b0an says:

    @shida : time kasih..dah bek dah skrng

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...