close button

RM 1,000,000 Money Drop

Posted: February 20, 2012 by b0an in Labels: ,
1





Nie tengah loading


Assalamualaikum….

Korang tau x rancangan moneydrop? Yang ade kat astro tue…yang men letak2 duet bagai tue..haha…kali ni korang leh men gak game tue secara online…xpayah susah2 g studio die..kite men tekan2 je kat depan laptop ni..lagipon die boleh men banyak kali…so secara langsung leh gak mengurangkan kebusanan yang melanda diri….dalam game nie kite leh main 2 kategori..iaitu Play Along gan Stand Alone…bezanya…aku pon xtau..korang pikir le sendiri yek….

Jom kite tgk screenshot yang aku dah wat mengenai game ni…



Cara-cara bermain telah diberi..so korang baca la sendiri



Ape macam…same x macam kat tv..



P/s : Kalo korang nak main..korang boleh tekan kat SINI




1 comments:

  1. shida'R says:

    dasat smpai main kat tenet..nih kalo mng xtau la hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...