close button

Saya Join, Pasti Dapat Doodle

Posted: February 21, 2012 by b0an in Labels: ,
7



Assalamualaikum....

Hari ini tetibe lak aku rajin nak join peraduan2 dlm blog nie....so dgn ini aku menjoin segmen saya join pasti dapat doodle yang di buat oleh saudara Apit...walaupun doodle yang dibuat adelah doodle pompuan...hahaha....Dalam terma dan syarat mnyatakan bahawa aku kene bagi detail2 yang diperlukan...So dengan ini, saya kepilkan detail2 yang diperlukan untuk memasuki segmen ini.(dah macam tulis surat plak gayanya)....

Nama Panggilan Anda : boan

URL belog : http://blog-aku-nie.blogspot.com/

Negeri Kelahiran : Negeri Johor Darul Takzim
Warna Kesukaan : Biru

Disertakan sekali rakan blogger yang di tag oleh aku..

1

2

3



Sekian terima kasih.. :P




7 comments:

  1. shida'R says:

    pasti dapat nye lahhhh heheee :D

  1. b0an says:

    haha..xdpt pon xpe..haha

  1. Terjah sini:)

    http://sharifahaqilahymailcom-aqila.blogspot.com/2012/02/saya-join-pasti-dapat-doodle.html

  1. confirm dapat punya lah! tp doodle pompuan lah taw. sebab memang dah janji akan bagi yg pompuan. :-p

    http://2.bp.blogspot.com/-ukGKT1HSMmA/T0TN6bPYYDI/AAAAAAAAFlw/x-LEDl_jiTo/s1600/Boan.png

  1. huhu , da dpt doodle nih ^^ da siap bwt entry lagik , jom la tgk ek ? jom la , jom la ^^

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/02/hey-korang3-nampak-ta-doodle-kat-ats.html

  1. miza ada buat entry tntang doodle ini dan blogwalking sambil follow
    http://puteri-miza.blogspot.com/2012/02/doodle-comel.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...